Upea näky! Kourtney Kardashian taas rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kourtney Kardashian sai puolisonsa Scott Disickin kanssa joulukuussa perheenlisäystä. Tähtönen julkaisi Instagramissa heti kuvia parin pienestä pojasta Reign Aston Disickista. Nyt julkkisperhe on ehtinyt jo yhteiselle perhelomalle.

Splash
Splash

Kourtney Kardashian sekä Penelope ja Scott Disick kuvattiin eilen nauttimassa elämästään uima-altaalla Meksikon Punta Mitassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Kourtney kuvattiin uima-asussa synnytyksensä jälkeen.

Perheen uusin tulokas Reign Disick syntyi samana päivänä kuin hänen veljensä. Mason odottaa innolla, että pienokainen varttuu ja he pääsevät leikkimään keskenään. Aivan kuten Reignin sisarukset, myös perheen nuorin pikkumies tulee todennäköisesti varttumaan kameroiden edessä ja julkisuuden valokeilassa.

Splash
Splash
Splash
Splash