Lady Gagan asussa ikkuna rintamukseen – ei poveaan juuri piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga kerää katseita ja saa paljon huomiota näyttävän tyylinsä vuoksi. Gaga osaa kohauttaa pukeutumisellaan kerta toisensa jälkeen ja poptähden asuvalintoihin ja asusteisiin kiinnitetäänkin aina paljon huomiota. Eilen poptähti nähtiin paljastavassa asussa New Yorkissa.

Splash
Splash

Poptähti kuvattiin mustassa asussa, joka oli varustettu eräänlaisella ikkunalla hänen rintamukseensa.

Äskettäin Lady Gaga nähtiin Met Gala -hyväntekeväisyysgaalassa jalassaan Minna Parikan suunnittelemat näyttävät korkokengät. Lady Gaga on nähty ennenkin Minna Parikan kengissä. Suunnittelija itse on lahjoittanut laulajattarelle aiemmin sarjakuva-aiheiset korkokengät, jotka nähtiin Gagan jaloissa naisen vieraillessa Suomessa The Born This Way Ball -kiertueensa aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash