Mies tunnusti uskottomuuden radiohaastattelussa: ”Petin vaimoni ystävien kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskottomuus parisuhteessa on usein merkki huonosta suhteesta tai oire esimerkiksi huonosta itsetunnosta. Ihmiset jäävät kiinni pettämisestä monin eri tavoin, mutta nyt nettihitiksi on noussut irlantilaismies, joka tunnusti uskottomuuden radiossa.

Classic Hits 4FM -radiokanava soitti miehelle ja toimittaja keskusteli hänen kanssaan uskottomuudesta ja sen paljastamisesta. Michael-niminen soittaja pirautti itse radioaseman numeroon keskustellakseen parisuhteesta.

Yllättäen mies kuitenkin itse kertoi pettäneensä vaimoaan useita kertoja 20 vuoden avioliitossaan. Suurin yllätys seurasi kuitenkin, kun mies paljasti pettänensä vaimoaan tämän ystävien kanssa. Samalla Michael paljasti jääneensä pettämisestä myös kiinni, ja totesi ettei kadu uskottomuuttaan lainkaan.