Cocon muodot säväyttivät punaisella matolla – tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Nicole Coco Austin tunnetaan pääsääntöisesti siitä, että hän on räppäri Ice-T:n vaimo. Pariskunta tähditti aikoinaan omaa Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin. Coco on viettänyt alkuvuoden hiljaiseloa julkisuudesta.

Splash
Splash

Eilen hiljaiselo kuitenkin päättyi, kun Coco ja Ice-T suuntasivat yhdessä NBC Upfront -lanseeraustilaisuuteen New Yorkin Radio City Music Halliin. Punaisella matolla kuvatun Cocon tiukka asu ei jättänyt juuri arvailun varaa neitokaisen muodoista.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.

Splash
Splash
Splash
Splash