Ilman perhettä lomaillut mies teki sen taas – nyt perheen kanssa!

Matkailu · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin perheenisästä, joka voitti kilpailusta lomamatkan Puerto Ricon San Juaniin. Mies oli ilmoittanut innoissaan lomasta vaimolleen, joka ei halunnut kuitenkaan lähteä pienen vauvan kanssa matkaan. Niinpä mies meni yksin ja lähetteli vaimolleen matkaltaan nyrpeitä lomakuvia.

Puerto Rico 2.0

Sama mies on nyt julkaissut uusia kuvia toisesta Puerto Ricon matkasta, jonne sai onnekseen vaimonsa ja lapsensa mukaan. Perhe otti täysin identtiset kuvat miehen ottamien lomakuvien kanssa, mutta uusissa kuvissa koko perhe hymyilee onnellisena.

Mies väittää voittaneensa tämän toisenkin Puerto Ricon matkan, jota moni Reddit-käyttäjä on hänen lomakuvakansionsa kommenttiosiossa epäillyt. Kuvat näyttävät niin identtisiltä, että ne saattaisivat olla myös hyvin suunniteltu ja toteutettu huijaus. Onneksi perhe sai kuitenkin joka tapauksessa yhdessä unelmiensa loman.