Jennifer Nicole Lee päiväkävelyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun selvästi ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Splash
Splash

Nyt Jennifer on kuvattu poseeraamassa paparazzille päiväkävelynsä tiimellyksessä. Tiukkaan ja pieneen toppiin sekä pieniin farkkushortseihin sonnustautunut kaunotar huomattiin varmasti kävelyllään Miamin kaduilla.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash