Näin upealta vauvauinti näyttää – lapsen riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvauinti on yhä suositumpaa, mutta joitain vanhempia pienen vauvan laskeminen uima-altaaseen voi ajatuksena hirvittää. Vauvat ovat kuitenkin luonnostaan melkoisia vesipetoja, kun vauvat totutetaan veteen varhaisessa vaiheessa.

YouTube-videolla vajaan kahden vuoden ikäinen taapero esittelee upeita uintitaitojaan. Lapsi hyppää hymyssäsuin altaaseen ja polskii kuin vanha tekijä. Lapsi sukeltaa videolla useaan otteeseen ja hymyilee veden alla kuvaavalle kameralle.

Lapsella näyttäisi olevan todella hauskaa vedessä. Kun pikkuiselta on loppumassa happi, hän osaa omatoimisesti kääntyä selälleen kellunta-asentoon hengittelemään. Ei mene kuitenkaan aikaakaan, kun lapsi jo kääntyy takaisin veden alle sukeltamaan.