Kate Uptonin uhkea haastaja bikineissä – keskellä yötä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on 22-vuotias mallikaunotar, jota on jo ehditty nimittää Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin Ratchford tunnetaan näyttävistä muodoistaan. Nyt Abigail poseeraa kuitenkin oudoissa kuvissa.

Splash
Splash

Amerikkalaiset julkkiskaunottaret poseeraavat lähes työkseen bikineissä, mutta lähinnä uimarannoilla ja uima-altailla. Abigail on nyt kuitenkin yllättänyt poseeraamalla bikineissä keskellä yötä Santa Monicassa. Kuvaajana toimi julkkiskuvistaan tunnettu Garry ”Prophecy” Sun.

Parin vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on jo saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin neitokainen poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash