Englannin hipsteripoliisista räjähti netti-ilmiö – maailman coolein poliisi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet miten muun muassa mies- ja naisvangista on tullut valtava netti-ilmiö, kun poikkeuksellisen komean ja kauniin henkilön pidätyskuvat lähtivät leviämään verkossa. Parhaillaan samoin on käynyt brittipoliisille.

Verkossa leviää nyt Guy Smallmanin ikuistama valokuva poliisista, joka kuvattiin muutama päivä sitten mielenosoituksessa Walthamstow’ssa. Smallman julkaisi parrakkaan hipsteripoliisin kuvan Twitterissä, jossa hän totesi hipstereiden yrittävän olla epäcooleja, mutta että tämä tapaus meni jo yli ymmärryksen. Kuva lähti leviämään nopeasti verkossa. Sittemmin kuvaaja on saanut huomata, että hänen otoksensa on päätynyt jo muun muassa mukeihin ja t-paitoihin.