Täydellinen hyppyripeppu! Khloe Kardashianin takapuoli varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Khloe Kardashian on vaihtanut hiustyyliään näyttävällä tavalla. Tummaverikkö on vaalentanut hiuksiaan voimakkaasti ja lyhentänyt hiustensa pituutta. Muodonmuutos on onnistunut ja neitokainen näyttää kauniimmalta kuin koskaan aiemmin.

Splash
Splash

Taannoin tutkijat selvittivät, että 45 asteen kulmassa selkään nähden lähtevä takapuoli on miesten mielestä täydellinen. Nyt Khloe on liittynyt juuri tähän harvalukuisten naisten joukkoon, sillä eilen ikuistetuissa paparazzikuvissa kulma paljastuu hyvin.

Taannoin Khloen huhuttiin siirtyvän Kelly Osbournen tilalle Fashion Police -ohjelmaan, koska UsWeekly-lehden mukaan Giuliana Rancic ja Osbourne olivat ajautuneet riitoihin. Sittemmin Osbourne ilmoitti eronneensa ohjelmasta. Osbournen mukaan hän lähti ohjelmasta vapaaehtoisesti, sillä hän ei enää halunnut työskennellä Giulianan kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash