Maailmanympärimatkaajan huikea selfie-kooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme vuosi sitten Alex Chacon -nimisestä miehestä, joka myi kaiken omaisuutensa ja lähti maailmanympärysmatkalle. Mies otti matkansa aikana selfie-videoita eri kohteista näyttäen kussakin kuvassa upeita maisemia pyörähtäen 360 astetta itsensä ympäri.

Videot koostamalla Chacon teki upean videon, jonka avulla muutkin pääsivät nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista. Nyt Chacon on julkaissut matkoiltaan uuden videokoosteen, jossa nähdään yhä enemmän eri maita ja kauniita maisemia. Chacon näyttää video-selfieiden avulla 41 maata, joissa hän vieraili 650 päivää kestäneen matkansa aikana.

27-vuotias lääketieteen opiskelija on nähnyt ikäisekseen todella paljon. 211.240 kilometrin matkan aikana nähtävyydet ja maisemat ovat ehtineet vaihtua lukemattomia kertoja. Onneksi miehellä on kauniit kuvat ja videot muistonaan tästä ainutlaatuisesta seikkailusta.