Poika kuvasi äitiään salaa treffi-ilmoitukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alex rakastaa äitiään hyvin paljon ja on harmistunut siitä, että hän ei ole löytänyt elämäänsä miestä. Poika päätti hieman auttaa asiaa ja on kuvannut äidistään salaa vuoden ajan erilaisia tilanteita videolle, jotka hän on nyt koostanut kokonaiseksi hyväntuuliseksi treffi-ilmoitukseksi.

Alexin äidin nimi on Eva, joten luonnollisesti hän etsii videolla elämänsä Adamia. Videolla näytetään millainen Eva on eri tilanteissa ja kerrotaan, mitä hän harrastaa ja miten hän viettää vapaa-aikaansa. Videolla nähdään myös Evan oma reaktio poikansa tekeleeseen.

Alex on näyttänyt lopullisen tuotoksen äidilleen äitienpäivänä ja sai rohkealta naiselta luvan julkaista video YouTubessa. Videon kuvauksessa on sähköpostiosoite, jonne sopivat Evasta kiinnostuneet miehet voivat lähettää yhteydenottoja. Toivottavasti Eva löytää poikansa avulla itselleen vielä unelmiensa miehen.