Tamperelaismies järkyttyi Neste-huoltamon kahvipaketista: ”Nyt vetää kyllä hiljaiseksi…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monet kauppaketjut ovat laskenee kilvan elintarvikkeiden hintoja, joten kuluttajan ostoskassillisen hinta on laskenut jonkin verran. Hinnoittelu on kuitenkin vapaata, joten esimerkiksi kahvipaketista voi pyytää mitä haluaa. Nyt sen on saanut huomata eräs tamperelainen mieshenkilö, joka suuntasi Nesteen huoltoasemalle ostamaan kahvipakettia.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

Kahvipaketin hinta kuitenkin yllätti miehen, sillä 500 gramman tavallisen Juhla Mokka -kahvipaketin hinta oli melkoinen totuttuun nähden. Tavallisessa supermarketissa kahvipaketti maksaa nimittäin noin neljä euroa, mutta Nesteen huoltoasemalla sen hinta oli kaksinkertainen. Samalla rahalla olisi siis saanut muualla kaksi kahvipakettia.

– Harvoin olen sanaton, mutta nyt vetää kyllä hiljaiseksi, mies totesi.

Nesteen näkyvästi markkinoima ”yhden pysähdyksen taktiikka” on käytössä vain Neste Oil K-Marketeissa, jollaista nyt kyseessä olevalla Ylöjärven Nesteellä ei ole. Huoltoasemalla on kuitenkin melko laaja valikoima elintarvikkeita. Ostosten tekemisen yhteydessä kannattaa aina tarkistaa tuotteiden hinnat, ettei kassalla tule ikäviä yllätyksiä.