Vanhemmat löysivät uuden nettisovelluksen – hauskaa vai noloa?

Digi · Annukka Heikkilä

Nuorien ajatellaan olevan teknologian aallonharjalla, mutta aikuiset innostuvat uudesta teknologiasta ja hauskoista sovelluksista ihan yhtä paljon. Vanhemmat lähettelevät lapsilleen jo viestejä WhatsApp-sovelluksella ja erään nuoren vanhemmat käyttävät Dubsmash-nimistä ohjelmaa lapsensa kiusaamiseen.

Erään nuoren vanhemmat ovat löytäneet huulisynkkausohjelman sovellusten viidakosta ja he ovat siitä todella innoissaan. Heidän lapsensa innostus kyseistä sovellusta kohtaan on kuitenkin laantunut sen jälkeen, kun vanhemmat alkoivat lähettelemään omia tuotoksiaan lapselleen viestien välityksellä.

Vanhempien tekemät huulisynkkausvideot on julkaistu YouTubessa ja ne ovat kieltämättä todella hauskoja. Vanhemmat spiikkaavat mainoksia, laulavat oopperaa ja huulisynkkaavat elokuvista tuttuja repliikkejä eläytyen rooleihinsa.