Nicole Murphystä kuoriutui tyrmäävä bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo Nicole Murphy tuli aikoinaan tunnetuksi miehensä kautta kunnes hänet kiinnitettiin Hollywood Exes -realityohjelman tähdeksi. Nykyisin Nicole poseeraa aktiivisesti viihdelehdissä ja tekee uraa myös mallina.

Splash
Splash

Eilen Nicole Murphy ikuistettiin rannalla, jossa hän poseerasi muotikuvausten mallina. Otosten perusteella neitokainen voi tehdä vielä pitkän malliuran, sillä jopa Halle Berryn legendaarinen rantavedestä nouseminen on jäädä toiseksi.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash