Padma Lakshmi julkkisbileissä – miesten katseet 30 senttiä leuan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen, mutta silti Padma on ollut esillä vain harvakseltaan. Nyt hän on kuitenkin osallistunut julkkisjuhliin.

Splash
Splash

Padma Lakshmi kuvattiin eilen poikkeuksellisen näyttävässä ja paljastavassa keltaisessa cocktail-mekossa New Yorkissa. Kuvien perusteella ei jää epäselväksi, että miesten päähuomion varastivat – kuten oli tarkoituskin – Padman esittelemä kaula-aukko.

43-vuotias intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelmassa, mutta myös 16-vuotiaana aloitettu malliura on ollut menestys. Padma on ensimmäinen intialaismalli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.

Splash
Splash
Splash
Splash