Tässä se on! Valovuosi-yhtyeen kesähitin video ensiesityksessä Starassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen kevään yllättäjä Valovuosi-yhtye on tänään julkaissut musiikkivideon huippusuosion saaneeseen Aurinkokuningatar-kappaleeseensa. Yksi tulevan kesän suurimmista hiteistä nähdään siis nyt myös videomuodossa.

– Nuorilla naisilla ja kundeillakin on nykyään kauheasti paineita; pitää olla timmissä kunnossa, rahaa ja hyvä koulutus ja jo lapsesta asti elämä suunniteltuna, ei sellainen ole kovin kestävää ja pidemmän päälle se kaatuu niskaan. Aurinkokuningatar on voimalaulu kaikille altavastaajille, yhtyeen laulaja Outi valottaa ajatuksia kappaleen takana.

Valovuoden musiikki on nuorekasta, energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: Outi, Samson ja Kuuppa. Stara tapasi Valovuoden taannoin Tampereeella ja tiedusteli yhtyeeltä kuulumisia.