Kalastajan huima saalis – tätä ei ilman videota uskottaisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kokeneen kalastajan taidot hämmästyttivät erästä nuorta miestä niin paljon, että hän halusi saada miehen erikoisen kalastustekniikan videolle. Kalastaja makoili laiturilla houkutellen saaliita kädessään olevan syötin avulla.

Ei mennyt aikaakaan, kun vedessä alkoi kuohua ja miehen käteen tarttui suuri kala. Kalastaja nosti saaliinsa tyynen rauhallisesti ylös laiturille ja kantoi sen nuorelle miehelle näytiksi. Sitten mies veikkasi saaliinsa painon.

Saaliin arvioinnin jälkeen kalastaja vapautti kalan takaisin järveen. Erikoinen video saa pohtimaan, johtuiko taidonnäyte todella taidosta, vai siitä, että kyseinen järvi kuhisi kaloista. Kalastajan temppu oli kuitenkin huvittavaa katsottavaa, sillä mies ei onkea tai haavia kaivannut pyydystäessään kalaa paljain käsin.