Tuoreen äidin hurja väite: Lääkäri unohti puhelimensa sisälleni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jordanin Ammanissa asuva Hanan Mahmoud Abdul Karim synnytti huhtikuussa terveen poikalapsen. Kaikki näytti menevän hyvin, kunnes nainen alkoi kärsiä pahoista vatsakivuista. Erityisen omituisen tapauksesta teki se, että naisen perheenjäsenet kertoivat Hananin vatsan myös värisevän oudosti.

Hanan toimitettiin sairaalaan, jossa hänen vatsaansa tutkittiin röntgenin avulla. Guld News Jordan -lehden mukaan naisen vatsasta löytyi lopulta sinne kuulumaton esine. Tarkemmin sanottuna kyseessä oli matkapuhelin, joka kuului ilmeisesti synnytyksessä mukana olleelle gynekologille.

Jordanian terveysministeriön edustaja Hatem Al Azrae pitää Hananin tarinaa perättömänä. Hän kuitenkin lupasi ministeriön tutkivan tapausta. Uutisesta järkyttynyt, maan parlamenttiin kuuluva Salim Al Bataynah pitää tapausta puolestaan selvänä merkkinä siitä, että Jordanian hallituksen tulisi erota tehtävästään.