Asiakkaat ihmeissään – lemmikkiliike antoikin eläimiä ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen Association Four Paws -löytöeläinkoti on aloittanut laajan kampanjoinnin koskien adoptoitavia lemmikkejä. Huomiotaherättävä kampanja toteutettiin yhteistyössä paikallisen lemmikkieläinliikkeen kanssa.

Eläinliikkeessä myynnissä olevat kissanpennut ja koiranpennut vaihdettiin löytöeläinkodin asukkeihin, jotka etsivät kotia. Liikkeessä asioineet asiakkaat ihastuvat kissoihin ja koiriin ja tarjoutuivat ostamaan ne. Sitten heille selvisi, että lemmikit olivat löytöeläimiä eikä niistä tarvinut maksaa mitään, kunhan rakastava koti löytyisi.

Ihmiset eivät olleet uskoa kuulemaansa. Daily Mail -lehden mukaan lähes jokaiselle kampanjaan osallistuneelle löytökoiralle ja kissalle löytyi koti lemmikkiliikkeen kautta. Association Four Paws oli onnistunut kampanjassaan, sillä ihmisten käsitys löytöeläinkodin toiminnasta oli muuttunut.

Monet asiakkaista olivat asioineet lemmikkiliikkeessä sen takia, että siellä myytävät lemmikit ovat tarkastettuja ja terveitä yksiöitä ja he kokivat liikkeen luotettavammaksi kuin löytöeläinkodin. Todellisuudessa löytöeläinkoti tekee perusteelliset tarkistukset, hoidot ja luonnetestit adoptoitaville lemmikeille ja ovat vähintäänkin yhtä luotettavia kuin liikkeet. Kampanjan ansiosta monet lemmikeistä sai uuden kodin.