Mikael Gabriel teki historiaa – kultalevy jo ennen julkaisua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikael Gabrielin eilen julkaistu neljäs albumi Versus ylitti jo ennakkoon pelkillä streameilla kultalevyyn vaaditun yli 10 miljoonan kuuntelun rajan. Versus on ensimmäinen suomalainen albumi, joka on rikkonut streameilla kultarajan jo ennen levyn julkaisua.

Albumin kuunnelluimmat singlet ovat platinamyyntiin yltänyt Älä herätä mua unesta, kultarajan rikkonut Woppaa (feat. Kevin Tandu) ja Viimeisen kerran (feat. Diandra).

Saavutus osoittaa streaming-palveluiden suuren merkityksen vauhdilla digitalisoituvassa musiikkibisneksessä.

Kulutus on siirtymässä koko ajan enemmän ja enemmän verkkoon ja etenkin streaming-palveluihin. Mikael Gabrielilla on intohimoisia ja sitoutuneita faneja, jotka viettävät hänen musiikkinsa parissa päivittäin pitkiä aikoja. Tämän merkkipaalun ylittäminen on hieno osoitus siitä.