8 tunnin videosta nettihitti – auttaa unettomuuteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset ovat kautta aikojen tienneet, että luonnon katseleminen rauhoittaa mieltä. Esimerkiksi elävän tulen tai meren aaltojen katseleminen auttaa siten rauhoittumaan ja saamaan ajatukset pois arkipäivän hektisyydestä. Nyt verkossa on julkaistu upea rauhoittava video.

Videotaiteilija Johnnie Lawson löysi Leitrimin alueelta Rover Bonet -nimisen poikkeuksellisen kauniin puron, jossa vesi laskeutuu pienten putousten kautta kivistä uomaa. Näky ja äänimaisema olivat niin hienoja, että hän päätti tallentaa niitä peräti kahdeksan tunnin ajan ja julkaista videon verkossa.

Siellä video lähti elämään ihan omaa elämäänsä, kun katsojat huomasivat sen rauhoittavan vaikutuksen. Nyt video lähentelee miljoonaa katselukertaa, ja monet unettomat ovat kertoneet sen auttaneen nukahtamisessa. Lawson kertoi UTV Irelandin haastattelussa, että jopa useat sairaalat ovat ottaneet videon käyttöön potilaita rauhoittaakseen.