Naisten päiväuni riisui paitansa – kuvasta jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Channing Tatumin ja Matthew McConaugheyn tähdittämä Magic Mike oli ilmestymisvuotenaan menestys niin lippuluukuilla kuin arvosteluissakin. Kuten arvata saattaa, miesstrippareiden arjesta kertova elokuva tulee saamaan pian myös jatkoa.

channingtatum17052015

Jatko-osa kantaa tietenkin nimeä Magic Mike XXL. Rooliinsa palaava Channing Tatum julkaisi taannoin Instagram-tilillään uuden elokuvan julisteen. Kuvassa Tatum poseeraa ilman paitaa, elokuvan Yhdysvaltain ensi-iltapäivämäärän hohtaessa hänen haarovälissään.

Kuva julkaistiin jo kuukausia sitten, mutta viime viikkoina se on lähtenyt leviämään vauhdilla Instagramissa, jossa sillä on nyt jo lähes 300.000 tykkääjää. Magic Mike XXL -elokuvassa nähdään Channign Tatumin lisäksi Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard ja Elizabeth Banks. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 3. heinökuuta 2015.