Räppäri murhattu Yhdysvalloissa – ammuttiin autoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen synkät tilastot hiphop-artistien kuolemantapauksista ovat tänään saaneet jälleen uuden ikävän lisän, kun monien muiden artistien listalle on päätynyt myös Chinx Drugz, joka tunnettiin esimerkiksi French Montanan johtaman Coke Boys -ryhmän jäsenenä.

31-vuotias Chinx Drugz murhattiin varhain sunnuntaiaamuna New Yorkin Queensin alueella, kun häntä kohti ammuttiin ohi ajaneesta autosta, TMZ uutisoi. Noin aamuneljältä sattuneessa välikohtauksessa ammuttiin autoon, jossa luodit osuivat kahteen ihmiseen.

I’m a Coke Boy -kappaleestaan tunnettu Chinx Drugz menehtyi heti useisiin keskivartaloon osuneisiin luoteihin. Toinen uhreista on kriittisessä tilassa sairaalahoidossa. Murhan motiivi ja tekijät eivät ole vielä tiedossa. Poliisi tutkii tapausta.