Unelmien naapurintyttö bikineissä – tuuletti villisti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallitulokas Fernanda Uesler on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua mallien A-sarjaan siinä kuitenkaan vielä onnistumatta. Kaunotar on kuitenkin poseerannut jo lukuisten lehtien sivuilla, joten hänet nimettiin taannoin Unelmien naapurintytöksi.

Splash
Splash

Nyt Fernanda on kuvattu Miami Beachilla, jossa hän parhaillaan viettää aikaansa sekä lomaillen että kuvaussessioiden parissa. Näyttävä kaunotar tuuletteli eilen rannalla vauhdikkaasti leopardikuvioisissa bikineissä.

Nykyisin New Yorkissa asuva, mutta Brasilian Santa Catarinasta kotoisin oleva Uesler on Elite-mallitoimiston listoilla. 180-senttinen neitokainen on monen muun ohella kuumimpia nousevia brasilialaisia kykyjä. Hän on esiintynyt urallaan muun muassa Tok Jeansin, Dalin ja Safari -merkkien mainoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash