Skeittaava koira aloitti surffaamisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

El Biuf on Perun Limassa asuva englanninbulldoggi, joka saattaa vaikuttaa päältä päin aivan tavalliselta koiralta. Biuf on kuitenkin tullut tunnetuksi erikoistaitonsa, skeittaamisen, vuoksi. Bulldoggin skeittaustaitoja on päästy ihastelemaan lukuisten Youtube-videoiden muodossa.

Biuf ei ole kuitenkaan mikään yhden tempun koira. Skeittaaminen on perulaiskoiralle jo tuttua kauraa, ja loogisesti sen seuraava aluevaltaus on surffaaminen. Biufin harjoittelee Facebookissa jaetuissa kuvissa lainelautailua Limassa sijaitsevalla rannalla omistajansa Ivan Juscamaitan kanssa.

Internetissä julkaistulta videolta selviää, ettei surffaaminen suju Biufilta vielä aivan yhtä sulavasti kuin skeittaaminen. Koira on kuitenkin vielä aloittelija lajin parissa, joten Biufilla on vielä hyvin aikaa kehittyä ammattilaiseksi lainelautailijaksi.