Irina Shayk raivostui: ”Cristiano Ronaldo on pettäjä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk on avannut sanaisen arkkunsa koskien päättynyttä suhdetta jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa. Vaikka pariskunta on antanut ymmärtää, että ero tapahtui sulassa sovussa on todellisuudessa pinnan alla kiehunut pitkään.

The Sun -lehden mukaan Irina Shayk tuntee itsensä nöyryytetyksi. Nainen kertoi, että vuosien ajan hän uskoi Ronaldon olleen hänelle uskollinen, mutta totuus olikin toinen. Huippumalli kertoi, että suhde päättyi pettämiseen. Kaunotar sai miehen kiinni viestittelystä useiden eri naisten kanssa.

Se oli kuitenkin vain pieni osa siitä, mitä mies oli tehnyt hänen selkänsä takana. Irina oli myöhemmin saanut tietää, että Cristianolla oli ollut muita suhteita heidän yhdessäolonsa aikana. Vaikka pari olikin yhdessä viisi vuotta on lähipiirin mukaan Shayk huojentunut, ettei hän tuhlannut enempää aikaa epärehellisen miehen kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Shayk tapailee tällä hetkellä näyttelijä Bradley Cooperia. Romanssi roihahti parin välillä MET-gaalan jatkoilla ja he ovat olleet erottamattomat siitä lähtien.