Pariskunta sai jo 13. lapsensa – kaikki ovat poikia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jay ja Kateri Schwandt olivat taannoin saaneet jo 12 lasta, joista jokainen oli poika. Pariskunta toivoi, että heidän perheensä kasvaisi 13-henkiseksi tytön kanssa, mutta näin ei taaskaan käynyt. Tuorein lisäys Schwandtin perheeseen oli nimittäin myös poika.

40-vuotias suurperheenäiti Kateri synnytti kolmannentoista lapsensa, joka oli edellisten lasten tavoin poika. Pariskunta oli toivonut näkevänsä millaista tytön kasvattaminen on. He ovat joka tapauksessa onnellisia vastasyntyneestä pojastaan ja toisaalta helpottuneita, että pääsevät edelleen samalla kaavalla kuin muiden lastensa kohdalla.

ABC News -uutisten mukaan michiganilainen pariskunta on vaalinut aina perinnettä, jonka mukaan lapsen sukupuoli on paljastunut heille vasta synnytyksessä. Perhe on yllättynyt jokaisen pojan kohdalla, mutta 13 pojan saaminen perättäin on jo todella epätodennäköistä.