Rasvaimu jää toiseksi – nyt rasva jäädytetään kuin voipaketti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa mallien ja Glamourelämää Essexistä -realitysarjan tähtien kokeileman uuden rasvanpoistomenetelmän ansiosta rasvan jäädyttäminen on uusi nouseva hoito erilaisten rasvaimujen ja selluliittihoitojen joukossa.

Lontoossa asuva Lusy Thomas halusi kokeilla hoitoa ja antoi Metro-lehden toimittajan kameroineen seurata hänelle tehtyä toimenpidettä. 30-vuotias nainen oli halukas kokeilemaan 500 puntaa maksavaa jäädytyshoitoa silläkin uhalla, että iho vaurioituu hoidetusta kohdasta minkäs muunkaan kuin jäätymisen vuoksi.

Jäädytysmenetelmässä hoidettavalle iholle laitetaan geeliä ja kangas, jonka tulisi suojata ihoa hoidon aikana kylmyydeltä. Sen jälkeen ihoa aletaan hoitamaan pudottamalla sen lämpötila kahdeksaan asteeseen, minkä seurauksena kyseisen alueen rasva kohmettuu kuin paketillinen voita. Tämän jälkeen kovettunutta rasvaa hierotaan. Hoidon tarkoituksena on hajottaa rasvasolut, minkä jälkeen ne kuolevat ja sulavat pois ihon alta luonnollisesti parin kuukauden aikana hoidon jälkeen.