Mies söi 11 000 kilokalorin jäätelöannoksen vartissa

Terveys · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset pyrkivät rikkomaan ennätyksiä liikunta- ja urheilusuoritusten merkeissä. Toiset ovat valinneet päinvastaisen tien, ja rikkovat ennätyksiä syömällä jättiläismäisiä määriä kaloripitoista ruokaa.

Yksi viimeksimainituista on Matt Stonie, joka tunnetaan myös nimellä Megatoad. Tuoreella videollaan Megatoad valmistaa jättiläismäisen sundae-jäätelön. Yhteensä 11.000 kilokalorin annos pitää sisällään erilaisten jäätelömakujen lisäksi suklaapatukoita, fudgea, hedelmiä, keksejä ja kaiken sortin karkkeja. Annoksen kruunaa tietenkin kunnon kermavaahtokurrutus.

Pelkkä annoksen syöminen kokonaan ei riittänyt, vaan Megatoadin haasteessa oli myös aikaraja. Mies onnistuu nauttiaan koko annoksen alle 15 minuutissa. Ehkä hämmentävintä on se, miten Matt Stonie on onnistunut pysyttelemään yllättävän laihassa kunnossa lukuisten ruokahaasteidenkin jälkeen.