Opettaja antoi oppilaidensa harrastaa seksiä luokkahuoneen komerossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Georgiasta kotoisin oleva opettaja on pidätetty ja häntä syytetään siitä, että on antanut oppilaidensa harrastaa seksiä hänen luokkahuoneensa komerossa. Opettaja on myös lähetellyt oppilailleen epäsoveliaita tekstiviestejä vapaa-ajallaan.

Georgian Champion Theme Middle School -yläasteella matematiikkaa opettanut Quinton Wright antoi oppilaidensa harrastaa seksiä luokkahuoneen komerossa. Mies sopi oppilaiden kanssa tekstiviestein, koska he saavat käyttää komeroa.

Eräs oppilas oli vastannut opettajalle, että hänellä ei ole kondomeja, johon opettajan vastaus oli ollut se, että he eivät saa siinä tapauksessa puuhailla kauaa.

Wrightia syytetään myös siitä, että hän olisi rahaa vastaan ostanut oppilailleen kondomeita komerosessioita varten. Wright jäi kiinni, kun eräs äiti tutki lapsensa puhelinta ja löysi opettajan lähettämät viestit, joissa komeronkäyttöajoista oli sovittu.

Wright on Metro-lehden mukaan irtisanottu ja häntä syytetään osallisuudesta neljään eri tapaukseen, joissa nuoret ovat harrastaneet seksiä komerossa.