Sankari pelasti hukkuneen koiran – elvytti suusta suuhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reuters on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kolumbialaiset poliisit pelastavat tulvan varaan joutuneen koiran voimakkaasti virtaavasta vedestä roskien seasta. Poliisit tuovat koiran nopeasti rantaan ja huomaavat, että se ei ole tajuissaan.

Poliisit hierovat koiraa ja antavat sille suusta suuhun hengitystä, minkä ansiosta koira saadaan takaisin tajuihinsa. Koira seisoo omilla jaloillaan, mutta pysyy hädin tuskin pystyssä. Virran mukana ajelehtiminen on tainnut viedä pikkuiselta kaikki voimat.

Poliisit antoivat upeasti tälle koiranpelastustehtävälle kaikkensa ja varmistivat, että koira pääsi vielä kovasti tarvitsemaansa jatkohoitoon. Poliisit nostivat koiran autoon, jossa oli erilaisia hoitovälineitä ja antibiootteja.