Irina Shayk on miljoonien miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Romeo Santos ja Marc Anthony ovat onnistuneet saamaan musiikkivideolleen näyttelemään maailmanluokan kaunottaren. Miesten Yo Tambien -kappaleen videolla nähdään nimittäin vastasinkkuuntunut supermalli Irina Shayk, joka on seurustelunsa päättymisen jälkeen nähty julkisuudessa selvästi aikaisempaa rohkeammissa asuissa.

Splash
Splash

Eilen Irina osallistui AmfAR’s 22nd Cinema Against AIDS Gala -tapahtumaan monien muiden julkkisten tavoin. Shaykin asu oli yksi illan säväyttävimmistä, sillä se suorastaan huokui pikkutuhmuutta, ja supermallin tiimalasivartalo kantoi asun todella upeasti.

Irina Shayk on nauttinut viime aikoina sinkkuelämästään täysin rinnoin. Toistaiseksi Irinan ei tiedetä deittailevan ketään, mutta se on selvää, että kosijoista neitokaisella ei tule olemaan pulaa. Todennäköisesti heitä on jo ollutkin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash