Snoop Dogg käytti huumeita Valkoisessa talossa – tarjosi myös henkilökunnalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme jo kuukausia sitten kuinka räppärilegenda Snoop Dogg oli poltellut kannabista ennen presidentti Barack Obaman tapaamista. Mies kertoi salakuljettaneensa kannabista Valkoiseen taloon voidakseen poltella ennen jutustelutuokiotaan presidentin kanssa.

Nyt Snoop on kuitenkin paljastanut Andy Cohenin keskusteluohjelmassa jääneensä myös kiinni hovimestarille. Sen jälkeen räppäri oli tarjonnut kohteliaasti kannabissavuketta myös hovimestarille. Snoop ei kertonut, oliko hovimestari ottanut savukkeen vastaan.

Daily Mail -lehden mukaan Snoop Dogg antoi ymmärtää, että hovimestari ei ollut kieltäytynyt savukkeesta ja näin ollen räppäri ei ollutkaan ainoa henkilö, joka Valkoisessa talossa oli pilvessä.

Räppärin tavat tuntien monikaan ei ole varmasti yllättynyt siitä, että mies on polttanut kannabista jopa vieraillessaan presidentin luona. Jos kyseessä olisi joku muu kuin Snoop Dogg, saisi tämänkaltainen paljastus suuremman kohun aikaan.