Vauva ihmetteli näkemäänsä – löysi oman nenänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ovat ihmeissään kaikesta uudesta näkemästään ja kuulemastaan. Pieninkin asia voi saada pienen lapsen kikattamaan ja tällä kertaa naurun aiheena oli ymmärtäminen oman nenän olemassaolosta.

YouTubessa on julkaistu hauska video, jossa vauva löytää itsestään jotain uutta. Se huomaa oman nenänsä ensimmäistä kertaa ja se näyttäisikin olevan sitten hauskin asia maan päällä. Vauva tuijottaa kieroon ja yrittää nähdä nenänpäänsä. Nyrpistäessään nenäänsä niin, että hän näkee sen, alkaa ihana naurunremakka.

Vanhemmat ovat saaneet kuvattua vauvasta tämän hellyttävän hetken videolle. Pikkuisella on niin hauskaa, että hän ei ehtisi syömäänkään kikattelemisen aikana. Vanhemmat saavat jäädä innolla seuraamaan lapsensa kasvamista ja sitä, mitä hän mahtaakaan seuraavaksi löytää.