Lewis Hamiltonilla sutinaa supermallin kanssa? Instagram-kuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on huhujen mukaan iskenyt silmänsä 20-vuotiaaseen mallikaunottareen. Hiljattain poikaystävästään eronnut Gigi Hadid on nähty viettävän aikaa Lewisin kanssa ja tarkkasilmäiset ovat nähneet parin hempeilevän muun muassa formulavarikolla Monacossa.

We love you @lewishamilton. Everyone knows you da champ. #TEAMLH

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

Daily Mail -lehden mukaan Gigi ja Lewis viihtyivät toistensa seurassa jo aiemmin viikolla, sillä molemmat ottivat osaa Cinema Against AIDS -gaalaan Hotel du Cap-Eden-Rocissa. Valokuvaajat onnistuivat ikuistamaan parin useaan yhteiskuvaan ja niiden perusteella mallilla ja formulakuskilla on kemiat kohdillaan.

Gigi ja Lewis eivät ole ehtineet nauttia sinkkuelämästään kauaa, sillä Hadid erosi alle kuukausi sitten poikaystävästään Cody Simpsonista ja Hamilton erosi helmikuussa laulajatar Nicole Scherzingerista. Jää nähtäväksi onko parilla meneillään vain lomaromanssi Ranskassa, vai onko heidän säpinässään aineksia vakavampaakin suhteeseen.