Onko rantalentis liian helppoa? Kokeile sitten tätä lajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pitävät pelien pelaamisesta rannalla aurinkoisella säällä, kun välillä voi käydä meressä tai järvessä vilvoittelemassa. Frisbeen heitteleminen ja rantalentopallo ovat varmasti kaikille tuttuja ja rantojen suosituimpia lajeja.

Jos rantalentopallossa ei ole tarpeeksi haastetta, voi kokeilla uutta footvolley-nimistä muunnelmaa tutusta pelistä. Videolla taitavat urheilijat näyttävät mallia haastavan lajin toteuttamisesta. Jalkapalloilijat pelaavat rantalentopalloa niin, että palloa saa koskea vain jaloilla, rinnalla, olkapäillä ja päällä. Kaikkea muuta paitsi käsiä saa siis käyttää.

Vauhdikas versio rantalentopallosta vaatii nopeutta, tarkkuutta, tilanneherkkyyttä ja saumatonta tiimityöskentelyä. Todella taitavat miehet saavat footvolleyn näyttämään videolla jopa helpolta, mitä se ei todellisuudessa ole. Tässä lajissa riittää monille haastetta varmasti vähän pidemmäksikin aikaa.