Kiinalaismies puhaltaa korvillaan – näin täyttyi uimarengas!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaismies Tain Pan on huomannut, että hänellä on erityinen taito hallussaan. Mies nimittäin kykenee puhaltamaan ilmaa ulos korviensa kautta niin voimakkaasti, että sillä on mahdollista täyttää vaikka uimarengas.

Mies on esitellyt taitojaan videolla, joka on julkaistu Youtubessa. Mies oli ystävystensä kanssa suunnannut Xiamenin rannalle esitelläkseen temppuaan. Yksi kavereista pulahti veteen renkaan kanssa ja Tain Panin tehtävänä oli täyttää rengas.

Miehen korvat oli kytketty letkun avulla auton sisärenkaaseen, joka toimi vedessä olevan ystävän uimarenkaana. Sitten hiljalleen Tain Pan alkoi puhallella renkaaseen ilmaa korviensa kautta. Lopulta vedessä oleva mies alkoi kellua täyttyneen renkaan ansiosta. Erikoisella taidollaan mies olisi hyvä kilpailija kiinalaisessa talent-ohjelmassa.