Luontokuvaajan uskomaton otos – mustarastas lensi kotkalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet osaavat olla yllättävän ovelia ja monet oikeaan aikaan paikalle saapuneet saavatkin päästä todistamaan ainutlaatuisia hetkiä. Paljon luonnossa eläimiä kuvaavat luontokuvaajat onnistuvat välillä nappaamaan niin hienoja otoksia eläimistä sellaisissa tilanteissa, joita ei meinaisi edes uskoa todeksi.

Aiemmin kerroimme tapauksesta, jossa valokuvaaja oli saanut napattua kuvan tilanteesta, jossa lumikko oli lentänyt tikan selässä. Nyt eräs luontokuvaaja sai tallennettua kameraansa uskomattoman näyn, kun mustarastas lensi ison kotkan selässä.

Metro-lehden mukaan luontokuvaaja Dave J. Tackett sai otettua kuvan tilanteesta, jossa mustarastas lensi kotkan yläpuolella ja nappasi kotkalta kyydin laskeutumalla sen selkään istumaan. Tackett kertoi luulevansa, että otti pelkästä kotkasta kuvan. Vasta kotona hän huomasi millainen hetki hänen kameraansa todella tallentui.