Uskoton tyttöystävä paljastui – poikaystävä keksi hauskan tempun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteessa olevien ihmisten sisällä käy varmasti melkoinen tunnemyrsky, kun saa oman kumppaninsa kiinni pettämisestä. Verkon kautta on nähty mitä erikoisempia tapauksia, kun toinen osapuoli on lähtenyt kostamaan jopa leikkaamalla pettäneen poikaystävän peniksen irti.

Nyt eräs nuori mies sai tyttöystävänsä kiinni pettämisestä, mutta päätti suhtautua asiaan vähän rauhallisemmin. Hän päätti hyötyä tilanteesta, jolle ei enää voinut mitään ja saada samalla vatsansa täyteen, koska hän oli nälissään kotonaan. Metro-lehden mukaan mies tallensi tyttöystävänsä rakastajan numeron puhelimeensa nimimerkillä f**kboi#3 ja lähetteli hänelle viestejä esittäen omaa tyttöystäväänsä.

Mies pyysi tyttöystävänsä rakastajaa tuomaan hänelle kiinalaista ruokaa. Rakastaja uskoi, että viestit tulivat tytöltä ja teki työtä käskettyä. poikaystävä sai sydänsuruisena lohtua takeaway-annoksesta ja juksattua samalla naisensa salarakasta.