Will Smith kasvot mustelmilla – elokuvarooli vaati veronsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilahjakkuus Will Smithillä on takanaan pitkä ura Hollywoodissa. Bel Airin prinssi -sarjan myötä 1990-luvun alussa tähteyteen noussut näyttelijä-räppäri on nähty uransa aikana monissa menestyselokuvissa, kuten Independence Day, Men In Black ja Bad Boys.

Splash
Splash
Splash
Splash

Seuraavaksi Will Smith esittää Deadshot-nimistä palkkamurhaajaa DC Comicsin sarjakuviin perustuvassa Suicide Squad -elokuvassa. Rooli on ilmeisesti käynyt koville, sillä tähden kasvot olivat ottaneet näkyvästi iskuja vastaan Smithin tervehtiessä faneja Kanadan Torontossa.

Näyttelijän otsalla ja nenällä esiintyi ruhjeita, ja hänen kaljuksi ajellussa päässään oli mustelmia. Will Smith näyttikin enemmän siltä, kuin olisi ollut tulossa Hollywood-elokuvan kuvausten sijaan nyrkkeilyottelusta. Tästäkin huolimatta tähti jaksoi tuttuun tyyliinsä hymyillä kameroille ja faneilleen.