Keittiöstä kuului kolinaa – mäyrä tonki jääkaappia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keittiöstä kantautunut kolina oli herättänyt brittimiehen keskellä yötä West Sussexissa. Mies oli hiippaillut katsomaan, oliko keittiössä murtovarkaita. Mies käynnisti kameransa siltä varalta, että hän onnistuisi saamaan rikollisesta kuvamateriaalia.

Miehen yllätykseksi tunkeilja oli mäyrä. Nälkäinen yöeläin oli livahtanut taloon kissaluukun kautta. Ruoantuoksu oli johdattanut mäyrän jääkaapille ja sieltä eläin oli löytänyt iltapalaksi kananmunia ja muita ruoantähteitä.

Asukas onnistui kuvaamaan tilanteesta lyhyen videon. Kun jääkaapin edessä eväitään syönyt mäyrä oli saanut mahansa täyteen, se livahti ulos talosta samaa reittiä kuin oli tullutkin. Ellei mies ryhdy toimenpiteisiin, saattaa mäyrä ottaa öiset vierailunsa jääkaapilla tavaksi.

PÄIVITYS: Alunperin juttuun epähuomiossa päätynyt pesukarhu korjattu mäyräksi. Toimitus pahoittelee virhettä.