Kim Kardashian kuin Marilyn Monroe – vai säälittävä kopio?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mediapersoona Kim Kardashian julkaisi taannoin Selfish-esikoiskirjansa. Kovin monopuolista lukuelämystä kirja tuskin tarjoaa, sillä se koostuu pelkästään tähden ottamista selfie-kuvista.

kimkardashian28052015b

Kim Kardashian poseeraa kuitenkin edelleen mielellään myös ammattilaisten ottamissa kuvissa. Nyt hänet nähdään Vogue-lehden Brasilian version tuoreen numeron kahdessa erilaisessa kansikuvassa. Kim on blondannut hiuksensa kuviin, ja Marilyn Monroen vaikutus on vahvana läsnä myös tähden vaatteissa.

Kim Kardashian paljasti taannoin Access Hollywoodille olleensa se, joka teki aloitteen hänen ja Kanye Westin suhteen alkuvaiheilla. Monet kuvittelivat asetelman olleen toisin päin, sillä räppäri oli julkisesti myöntänyt Kardashianin olevan hänen märkä päiväunensa.

kimkardashian28052015