Sara Jean Underwood aloitti bikinikauden – yläosat pullistelivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Barcelona beaches and my @proteinworld, life is GOOD! Can't wait to get home and get all my new products, especially the coconut oil! WWW.PROTEINWORLD.COM #proteinworld Getting so tan!

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood) julkaisi

Playmate-tittelin saamisesta on jo useita vuosia aikaa, mut aosoittaa Sara Jean Underwood olevansa edelleen näyttävä kaunotar. 31-vuotias malli aloitti bikinikauden jakamalla näyttäviä rantakuvia Facebookissa.

Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.

Barcelona.

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood) julkaisi

Missing Capri Italy

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood) julkaisi

Greetings from Spain! Beach day!

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood) julkaisi