Äidin sydän pysähtyi – viereen tuotu vauva sai aikaan ihmeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias Holli Cheung on kolmekuukautisen pojan äiti, joka sairastui vakavasti pian pojan syntymän jälkeen. Cheung taisteli hengestään Birminghamissa Queen Elizabeth Hospital -sairaalan vuoteessa kärsiessään sydänlihastulehduksesta.

Eräänä päivänä Cheungin sydän pysähtyi ja hoitajat yrittivät elvyttää naista 45 minuutin ajan. Naisen elintoiminnot siirrettiin koneeseen, eikä hänen sydämensä lyönyt enää omillaan. Kun nainen sai oman pienen poikansa viereen makaamaan, jotain taianomaista tapahtui.

Cheungin mies Jason toi heidän kolmekuukautisen Jordan-poikansa äidin viereen. Jordan nukkui Cheungin vieressä, kun naisen sydän alkoi taas yllättäin lyömään. Nainen kertoo Metro-lehdelle hoitajien sanoneen parantumista ihmeeksi ja äidinrakkauden voimanäytteeksi.