Elefantinpoikanen lyyhistyi autotielle – lauma riensi auttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laumaeläimet auttavat usein toisiaan hädässä. Krueger Sightings julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa pieni elefantinpoikanen lyyhistyy keskelle autotietä ja muut elefantit rientävät auttamaan pikkuista pois autojen tieltä.

Juanita-niminen nainen on kuvannut videon ajaessaan autolla Krugerin kansallispuiston läpi Etelä-Afrikassa. Elefantinpoikanen lyyhistyi vähitellen keskelle tietä ja jäi makaamaan kyljellään maahan. Muut elefantit kiiruhtivat auttamaan pienempää ja yrittivät saada sitä pystyyn.

Ei ole selvää, onko pikkuinen vain väsynyt pitkän matkan päätteeksi ja päättänyt käydä makuulle lämpimälle asfaltilla vai saako hän jonkinlaisen kohtauksen, minkä vuoksi ei pääse enää nousemaan pystyyn. On kuitenkin hienoa, että koko lauma pitää poikasesta huolta ja kaikki tulevat auttamaan poikasen siirtämisessä.