Eminemin räppihitti viittomakielellä – melkoinen show!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viittomakielen tulkki Shelby Mitchusson on julkaissut netissä videon, joka vetää katsojan hiljaiseksi. Neitokainen nimittäin esittää Eminemin Lose Yourself -hitin viittomakielellä. Shelbyn esitys tempaa mukaansa ensisekunneista lähtien ja neitokaisen räppäämistä on ihastuttava seurata.

Mitchussonin videossa on asenne kohdillaan ja nainen eläytyi esitykseensä täysillä. Metro-lehden mukaan video oli alunperin tarkoitettu osaksi hänen työpaikkahakemustaan. Mitchusson halusi tehdä omaperäisen esittelyvideon itsestään American Sign Language -viittomakielijärjestöä varten.

Yllättäen neitokaisen videosta tuli sosiaalisessa mediassa hitti. On vaikea kuvitella, että kukaan voisi kieltäytyä palkkaamasta Shelbyn kaltaista työnhakijaa, joka selvästi laittoi itsensä likoon työhakemusta tehdessään. Mieleenpainuvan hakemuksen ansiosta Mitchusson on varmasti saanut monia työtarjouksia.