Playboy-Kendran kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä ja Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson kuvasi vielä taannoin Splash-televisio-ohjelmaa, mutta jätti uimahyppyihin keskittyvän realitysarjan, koska koki sen olevan liian vaarallinen. Sittemmin hänet on nähty vain harvakseltaan julkisuudessa.

Splash
Splash

Eilen Kendra kuitenkin osallistui Marriage Bootcamp Reality Stars -ohjelman ensi-iltabileisiin Los Angelesissa. Hänen yllään nähtiin yksi illan paljastavimmista asuista.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.

Splash
Splash
Splash
Splash