Lasten suusta totuus kuullaan! Opettaja paljasti hauskimmat tarinat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Niin sanotaan, että totuus tulee aina lasten suusta. Yleensä tämä pitääkin paikkansa eikä moni pikkuinen osaa vielä ajatella sitä, että kaikkia mielipiteitä ja ensimmäisiä ajatuksia ei tarvitsisi sanoa ääneen. Lasten laukomien ajatusten ympärille on perustettu hauska Instagram-tili.

Livefromsnacktime-nimisellä Instagram-tilillä on pienten lasten sanomia asioita. Kanavan takana on anonyyminä pysyttelevä alakoulun opettaja, joka huvittuu kerta toisensa jälkeen asioista, joita kuulee pienten oppilaiden sanovan.

Opettaja julkaisee oppilaiden laukomia totuuksia ja hauskoja asioita elämästä Instagram-kuvina, joissa on tekstiä ja monesti vielä hauska kuvituskin mukana. Lasten kertomat jutut ja mielipiteet jaksavat naurattaa aikuisia hölmöydellään ja jokaisen kuvan sisältämä teksti saa hymyn huulille.

No child left behind

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi

The wedding will be so chill

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi

We all have our own weekend highlights!

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi

Thing 1 and Thing 2?

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi

Big bad plot twist

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi

Only help I can give you with this is, don't ask.

Kuva, jonka Live from Snack Time! (@livefromsnacktime) julkaisi