Moottoripyörän suditus pahasti pieleen – syttyi ilmiliekkeihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttävien nettivideoiden tekeminen ei aina mene toivotunlaisella tavalla. Youtubessa levinneellä tuoreella videolla motoristin yritys sudittaa kameran edessä meni erittäin rajulla tavalla pieleen. Motoristien tapahtumassa kuvatulla videolla miehen suditus saa yllättävän lopun, kun moottoripyörä syttyy ilmiliekkeihin kesken suorituksen.

Ympärillä olevat ihmiset yrittävät sammuttaa menopeliä kaatamalla sen päälle vettä. Kuski puolestaan luulee epätoivoisesti saavansa liekit sammuksiin jopa puhaltamalla niihin. Lopulta palo saadaan sammutettua, eikä tilanne vaatinut henkilövahinkoja. Videon Youtube-kuvauksen mukaan tapahtuman osallistujat lahjoittivat pyörän omistajalle rahaa laitteen kunnostamiseksi.